AMBASADORUL REPUBLICII PERU A PREZENTAT SCRISORILE DE ACREDITARE ÎN FAȚA PREȘEDINTELUI REPUBLICII MACEDONIA
12.09.2017
A FOST LANSATĂ TRADUCEREA ÎN ROMÂNĂ A COLECȚIEI DE POEZII A UNUI AUTOR PERUAN
15.09.2017

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREȘTI ȘI UNIVERSITATEA DIN PIURA AU SEMNAT UN ACORD DE COOPERARE

În data de 12 septembrie 2017, la inițiativa Ambasadei Peru, a fost semnat un Memorandum de Înțelegere între Universitatea Politehnica din București și Universitatea din Piura, în vederea dezvoltării cooperării academice, educaționale și instituționale între ambele entități, incluzând aici și realizarea de cercetări comune, ca și schimbul de profesori și studenți.

Ceremonia de semnare a avut loc la sediul Ambasadei Peru, cu ocazia vizitei unei delegații de academicieni peruani de la Universitatea din Piura și Universitatea Inca Garcilaso de la Vega, care a participat la un program de formare organizat de Universitatea Politehnica din București, în perioada 07 – 12 septembrie 2017.

Ca reprezentanți ai Universității Politehnica din București, au participat la aceasta ceremonie domnul rector Mihnea Costoiu, care a semnat acordul menționat, domnul vicepreședinte Corneliu Burileanu și directorul general al Centrului de Cercetare, Dr. Bogdan Ionescu.

Acest program de formare a academicienilor peruani în București face parte din proiectul finanțat prin programul Erasmus + al Uniunii Europene, proiectul UMETECH, privind munca universitară și tehnologia în sprijinul patrimoniului cultural.

București, 14 septembrie 2017