CONCERT ÎN BENEFICIUL PERSOANELOR AFECTATE DE DEZASTRELE NATURALE CARE AU SURVENIT ÎN PERU
24.03.2017
SE ACORDĂ ÎN ROMÂNIA PREMIUL INTERNAŢIONAL UNEI FIRME PERUANE
04.05.2017

#UnaSolaFuerza din România

Duminică, 2 aprilie 2017, a avut loc în acest oraș un eveniment în beneficiul persoanelor afectate de dezastrele naturale care au survenit în țara noastră.

Sub deviza ”UnaSolaFuerza” din România, s-a desfășurat un concert la care au participat aproximativ zece artiști latinoamericani care locuiesc în România, ca și o degustare de mâncare peruană și băuturi.

Trebuie menționat sprijinul primit din partea Centrului Social ”Sfânta Macrina”, Organizației Internaționale pentru Migrație, Asociației Ecumenice a Bisericilor din România (AIDROM), entități care au împrumutat echipamentele lor pentru a face posibilă desfășurarea acestui eveniment, ca și sprijinul important acordat de colaboratorii și voluntarii ”International School of Bucharest”. De asemenea, evenimentul a fost sponsorizat și de Peruvision, compania Consulului Onorific al Republicii Peru la Timișoara, domnul Rufino Delgado.

Evenimentul menționat anterior a permis strângerea unei importante sume de bani, care a inclus și donația de la colecta de la slujba duminicală în spaniolă, ce a fost ținută în data de 2 aprilie în Capela Catedralei Catolice ”Sfântul Iosif” din această capitală.

Întreaga sumă care s-a colectat a fost depozitată în contul bancar de mai jos, deschis de Ambasada Peru pentru a primi donații pentru persoanele din Peru afectate de dezastrele naturale.

 

Banca: BRD

Titular: Ambasada Peru – Ajutor pentru sinistrați 2017

Moneda: RON

 

Suma încasată va fi transferată în totalitate către Institutul Național al Apărării Civile – INDECI, cu scopul de a sprijini sinistrații.

 

București, 4 aprilie 2017