REALIZAREA UNUI ATELIER PENTRU COPII “DESCOPERĂ PERU” ÎN BUCUREȘTI
16.12.2015
VIZITĂ LA AUTORITĂȚILE LOCALE DIN TIMIȘOARA
28.01.2016

SE REALIZEAZĂ O IMPORTANTĂ ACTIVITATE DE PROMOVARE A CULTURII PERUANE ÎN MACEDONIA

În 16 decembrie anul trecut a avut loc un eveniment de promovare a culturii peruane în orașul Kavadarci, situat la o sută de kilometri de Skopje, capitala Macedoniei.

Ca parte a inaugurării Programului Educațional al Municipalității Kavadarci, reprezentanții Consulatului Onorific al Republicii Peru în Macedonia au făcut o prezentare despre cultura peruană. Dupa aceea, s-au deplasat la colegiile naționale Dimkata A. Gaberot și Batasha unde s-a proiectat un video promoțional despre turismul în Peru și s-au realizat diverse prezentări despre atracțiile turistice, obiceiuri, tradiții, sistemul educațional și despre cultura generală a țării noastre care au fost apreciate de numeroși elevi din clasele elementare (clasa I și a II-a).

Consulatul Onorific al Republicii Peru în Macedonia va continua să transmită cultura peruană în diferite școli din Kavadarci până în luna februarie prin intermediul acestui Program Educațional care are ca obiectiv să prezinte și să descopere elevilor culturile altor țări.

Sursă: Nota Informativă nr. 003-1 a Ministerului de Relații Externe al Republicii Peru.