#UnaSolaFuerza din România
04.04.2017
DOAMNA AMBASADOR A REPUBLICII PERU PREZINTĂ SCRISORILE DE ACREDITARE PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI
10.05.2017

SE ACORDĂ ÎN ROMÂNIA PREMIUL INTERNAŢIONAL UNEI FIRME PERUANE

În data de 3 mai 2017, World Confederation of Businesses (Worldcob) a destins firma peruană Minera Tauro S.A.C. cu premiul The Bizz Awards 2017, pentru reuşitele sale drept companie remarcabilă în domeniul său, cu o gestionare eficientă a resurselor sale umane. În urma unei invitaţii speciale din partea organizatorilor, Doamna Ambasador a Republicii Peru a acordat această recunoaștere lui Alejandro Zamudio Morales, Director General Minera Tauro S.A.C.

Worldcob este o organizaţie  internaţională cu sediul în oraşul Houston, Texas, ale cărei obiective sunt consilierea companiilor în dezvoltarea și promovarea responsabilităţii sociale,  precum și în relaţiile lor internaţionale și gestionarea eficientă a resurselor umane. În mod regulat, au loc în Europa, America şi Orientul Mijlociu gale de premiere pentru recompensarea companiilor care au excelat în domeniul lor.

Compania premiată, Minera Tauro S.A.C., este un antreprenor cu sediul în Lima, responsabil de procesul de extracţie a metalelor. În prezent, are mai mult de două mii de angajaţi în birourile sale din Peru, Zambia și Congo.

La această ceremonie, de asemenea, au fost premiate diverse companii din România, Mexic, Columbia, Costa Rica, Republica Dominicană, Turcia, Malaezia, Nigeria, Ungaria, Guineea Ecuatorială, Ghana, Rusia și Emiratele Arabe Unite, la diverse categorii.

 Bucureşti, 4 mai 2017