Mesaj video al Doamnei Ministru adresat comunității peruane în străinătate cu ocazia Sărbătorii Naționale
29.07.2015
SEMINAR DESPRE ALIANȚA PACIFICULUI ȘI OPORTUNITĂȚI DE AFACERE ÎN ROMÂNIA
16.10.2015

PROMOVARE CULTURALĂ ȘI TURISTICĂ LA FESTIVALUL AMBASADELOR DIN ROMÂNIA

În zilele de vineri 4 și sâmbătă 5 septembrie, Parcul Lumea Copiilor a găzduit un mare târg de difuziune culturală, cu participarea reprezentanțelor a mai mult de 50 de entități, printre care ambasade, organizații internaționale și institute culturale internaționale cu sediul în București.

La standul peruan, sub responsabilitatea Ambasadei Republicii Peru în România, s-a promovat turismul prin intermediul difuzării de video-uri și distribuirii de broșuri cu informații despre circuitele turistice din nordul și din sudul țării noastre. De asemenea, s-au împărțit anunțuri promoționale despre pachetele turistice pentru Peru, elaborate de o cunoscută agenție de călătorii românească.

De asemenea, s-au afișat diverse mostre de meșteșuguri care au trezit atenția publicului numeros ce a vizitat acest festival. La spectacolul artistic muzical, care s-a desfășurat paralel cu acest eveniment, a fost prezentată formația “Sin Fronteras” care a interpretat cântece ale muzicii tradiționale andine din țara noastră.

Organizatorii au estimat că la acest târg au participat în jur de 15.000 de persoane. Acest eveniment s-a realizat cu ocazia așa numitului “Festival al Ambasadelor”, organizat de Asociația Escu (Educație, Societate, Cultură și Umanitate), cu susținerea Ministerului de Afaceri Externe (MAE) din România.

2015 09 05 festival embajadas foto 1