PROMOVARE CULTURALĂ ȘI TURISTICĂ ÎN CADRUL FESTIVALULUI AMBASADELOR DIN ROMÂNIA
07.09.2016
PROIECȚIE DE FILME PERUANE ÎN CADRUL FESTIVALULUI DE FILM LATINOAMERICAN DIN BUCUREȘTI
22.09.2016

PREZENTARE ÎN ROMÂNIA A DESTINAȚIILOR TURISTICE DIN PERU

Ca parte a demersurilor având ca scop o cât mai bună poziționarea a statului Peru pe piața românească de turism, pe data de 7 septembrie, Ambasada Peru în România a organizat o Masă Rotundă pentru a oferi informații despre cele mai importante destinații turistice din Peru, destinată principalelor agenții de turism și tour-operatori care au sediul în București. Acest eveniment s-a desfășurat în spațiul amenajat al unui hotel aflat în centrul orașului.

În cadrul reuniunii s-a evidențiat că vizitarea statului Peru nu este numai o experiență culturală unică pentru fuziunea armonioasă ale diverselor culturi, ci și faptul că geografia sa singulară și natura oferă de asemenea peisaje de o frumusețe deosebită. La acestea se adaugă recunoașterea internațională aflată în continuă creștere a gastronomiei peruane.

În continuare, a fost făcută o prezentare care a inclus și videoclipuri pe tema principalelor destinații turistice din țara noastră, ca și asupra principalelor categorii ce țin de turism, precum arheologia, istoria, frumusețea naturală, sporturile de aventură, cultura, gastronomia și misticismul.

În mapa informativă care s-a distribuit fiecărui invitat au fost incluse pliante turistice traduse în română, ca și un ghid al Asociației Peruane de Operatori de Turism Receptiv și Intern (APOTUR), cu datele de contact ale unui număr de 46 de societăți peruane de turism receptiv.

București, 12 septembrie 2016

2016-09-08-evento-sobre-turismo-foto-2

2016-09-08-evento-sobre-turismo-foto-3