MARELE PREMIU SPECIAL DE POEZIE “MIHAI EMINESCU” 2016, DECERNAT POETULUI ARTURO CORCUERA ÎN ROMÂNIA
16.05.2016
CONFERINȚĂ DESPRE PERU LA ȘCOALA NAȚIONALĂ DE STUDII POLITICE ȘI ADMINISTRATIVE
09.06.2016

MASĂ ROTUNDĂ PRIVIND OPORTUNITĂȚILE DE INVESTIȚII ÎN PERU

În data de 24 a acestei luni, Camera de Comerț Peruano Română (CCPR) a organizat, cu sprijinul Ambasadei Peru în România, o Masă Rotundă pentru a propaga oportunitățile de investiții în Peru, în special în sectorul construcției de infrastructură și transport feroviar, eveniment desfășurat în incinta Rin Grand Hotel din București.

În acest context, a fost facută o prezentare privind mediul general de investiții din Peru, evidențiindu-se gestionarea responsabilă a macroeconomiei, cadrul legal favorabil investițiilor, așteptările de creștere economică, ca și rețeaua tot mai mare a acordurilor comerciale preferențiale. La rândul său, Eduardo Samaniego, președintele Camerei de Comerț Peruano Română, a oferit detalii despre proiectele care există în sectorul construcțiilor, infrastructurii și transportului feroviar.

La acest eveniment a participat un grup de oameni de afaceri români ale căror afaceri cuprind segmentele de construcție civilă, producție de locomotive, vagoane, electromontaj și stâlpi de înaltă tensiune, care au urmărit cu interes prezentările menționate anterior. Trei dintre aceștia au împărtășit experiențele din călătoriile de afaceri recente efectuate în țara noastră, remarcând faptul că există o conjunctură favorabilă pentru a crește prezența firmelor românești în Peru.

2016 05 25 MESA REDONDA INVERSIONES FOTO 1

2016 05 25 MESA REDONDA INVERSIONES FOTO 2

2016 05 25 MESA REDONDA INVERSIONES FOTO 3