AMBASADORUL REPUBLICII PERU PREZINTĂ SCRISORILE DE ACREDITARE PREȘEDINTELUI REPUBLICII MOLDOVA
29.09.2017
INAUGURAREA ”SĂPTĂMÂNII GASTRONOMICE PERUANE”
12.10.2017

EXPORTATORI PERUANI PARTICIPĂ LA RUNDE DE NEGOCIERI ÎN ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA

Cu sprijinul Ambasadei Peru, o delegație de oameni de afaceri peruani (care activează pe piața dulcețurilor, fructelor, pulpei de fructe congelate, cafelei și cacauei) a participat la conferințe de promovare a  exporturilor și runde de negocieri, realizate în București, România, și Chișinău, Republica Moldova, în zilele de 2 și 3 octombrie 2017.

Conferința pentru promovarea exporturilor peruane de fructe, produse naturale și organice a avut loc în București, în data de 2 octombrie 2017, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României. În acest context, misiunea comercială peruană a prezentat oferta sa de produse de export și mostre ale produselor sale potențialilor importatori români.

Pe de altă parte, forumul ”Oportunități de afaceri pentru companiile moldovenești cu Peru”, a avut loc la Chișinău, în data de 3 octombrie 2017, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. În acest context, a fost organizată o rundă de negocieri între exportatorii peruani și reprezentanții companiilor de import moldovenești.

Trebuie menționat că este pentru prima dată când o delegație comercială peruană vizitează Republica Moldova, căutând să extindă conexiunile de afaceri în Europa de Est.

București, 5 octombrie 2017.